Köpvillkor


  • Som kund gör du din beställning via PM (personligt meddelande via messenger) på min Facebooksida; @ingerskonstigheter eller på mitt Instagramkonto; @ingers_konst_ig_heter, alternativt via kontaktformuläret på hemsidan (se fliken "Kontakt").
  • Om en situation uppstår där två kunder vill köpa samma tavla, så avgörs frågan utifrån vem som har lagt sin beställning först. Den som då blir "utan" tavla kan alltid göra en egen beställning på en liknande tavla i samma färgställning. Givetvis går det inte att göra en exakt likadan tavla till, eftersom varje tavla är unik i sitt slag. Men jag lovar att göra mitt bästa iallafall!
  • Kunden står för eventuell fraktkostnad. Tavlorna skickas med Postnord via tjänsten "Skicka direkt" och kostar från 66:- och uppåt, beroende på tavlans storlek/vikt. Ett set med kakelunderlägg kostar 57:- i frakt. Försändelsen är spårbar och går direkt till ett ombud nära dig som kund. Du kan välja om du vill ha avisering via e-post eller sms (det anger du i samband med din beställning hos "Ingers konst-IG-heter"). Om du bor i centrala Vindeln i Västerbotten, så betalar du inget för leveransen. 
  • Du betalar tavlan och eventuell frakt via swish till mobilnummer 070-346 10 78. Betalningen går då till Inger Gidlund som är ansvarig för "Ingers konst-IG-heter". När betalningen är genomförd så skickas din beställning snarast möjligt. 
  • Vill du beställa en tavla som inte finns än - utifrån dina egna önskemål gällande storlek, färg och stil? Kontakta mig så kan vi prata om dina önskemål och se vilken lösning vi kan komma fram till!